Garantie

 

Occasion Garant Plan

Onverwachte hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden zodra u bij de aankoop van uw auto bij Weerveld een reparatiekostenverzekering via Occasion Garant Plan afsluit.

Uw occasion komt in aanmerking voor Occasion Garant Plan als deze minder dan 200.000 kilometer heeft gereden en jonger is dan tien jaar. Het Occasion Garant Plan beschermt u tegen onverwachte reparatiekosten en biedt een volledige vergoeding van arbeidskosten. Bovendien worden materiaalkosten vergoed prorata de effectieve kilometerstand. Per schadegeval geldt een vergoeding van maximaal € 3.000,-.

Occasion Garant Plan is verbonden aan het voertuig en wordt bij verkoop overgedragen aan de nieuwe eigenaar. De garantiedekking is geldig in Nederland, maar ook bij zaken- en vakantiereizen in Europa. Voor de garantie is het van belang dat het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud tijdig wordt uitgevoerd.

Occasion Garant Plan biedt dekking op de onder de garantie vallende reparaties gedurende de looptijd (6 of 12 maanden), ongeacht het aantal claimgevallen en gereden kilometers. Occasion Garant Plan biedt daarin twee mogelijkheden:

 

OGP Basis tot 200.000 km/10 jaar:

  1

OGP Plus tot 150.000 km/8 jaar:

  2


 

De genoemde internetprijzen van de door ons aangeboden bestel- en personenauto’s zijn zogenaamde meeneemprijzen waarbij geen garantie kan worden verleend, behoudens de lopende fabrieksgarantie. Om u toch meer zekerheid te bieden, maken wij graag vrijblijvend een offerte voor het Occasion Garantie Plan.
Op bestel- en personenauto’s ouder dan tien jaar en reeds meer dan 200.000 kilometer gereden kunnen wij geen enkele vorm van garantie en/of aansprakelijkheid verlenen.