Over ons

Wij heten u van harte welkom op de site van Weerveld. Al decennia lang zijn wij gespecialiseerd in de in- en verkoop van dealeronderhouden personen- en lichte bedrijfsauto’s aan zowel de particuliere als ook de zakelijke markt. Door een mix van goede service en een groot en voordelig aanbod proberen wij in te spelen en mee te denken in uw vervoerswensen.

Naast de in- en verkoop verzorgen wij als VWE-exportpartner voor onze buitenlandse afnemers de volledige administratieve afhandeling, waarbij u  moet denken aan alle benodigde uitvoerverklaringen en douanedocumenten, tijdelijke exportkentekens inclusief verzekering en groene kaart, alsmede Duitse voertuigregistratie inclusief geldige voertuigkeuring (TÜV) en kentekenbewijzen. Daarnaast kan de door u aangekochte auto worden afgeleverd met afleveringsbeurt, nieuwe APK, garantie of andere persoonlijke aanpassingen door onze eigen werkplaats.

Mocht een volledige betaling van uw nieuw aangekochte auto niet haalbaar blijken, dan kunnen wij behulpzaam zijn bij een autofinanciering op maat. In samenwerking met gerenommeerde financieringsspecialisten wordt een financiering in no-time naar wens geregeld tegen de meest gunstige voorwaarden voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten. Klik snel op ‘Financiering‘ of neem contact met ons op voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Weerveld Auto
 

        nap definit